Verkoop bedrijf

De verkoop van uw bedrijf is een impactvolle gebeurtenis. Na jarenlang werken wilt u een geschikte koper vinden en tot een optimale combinatie tussen prijs en voorwaarden komen. Sophista verleent u alle ondersteuning bij het volledige proces van de verkoop van uw bedrijf, te beginnen met het bepalen van het type koper:

De juiste begeleiding

Sophista treedt op als adviseur en projectmanager bij de verkoop van uw bedrijf. Als partijadviseur strijden wij voor uw belangen. In overleg met uw overige adviseurs (accountant, fiscalist, jurist, pensioendeskundige, etc.) sturen wij het proces van de verkoop van uw bedrijf aan. Doelstelling is dat uw onderneming zó wordt voorbereid op een verkoop dat u maximaal voordeel haalt uit de transactie. Sophista hanteert hierbij een praktische benadering: wij geven u een kort en bondig advies en ondersteunen u bij de implementatie van eventuele aanpassingen.

Méér weten over de verkoop van uw bedrijf?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ook bellen naar 072 540 80 10 of e-mailen naar info@sophista.nl. Wij zijn u graag van dienst! 

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10