Wonderlicht Alkmaar 2020

Magie van licht, vuur en theater

Dát is Wonderlicht Alkmaar. Een magische avondwandeling over het historische Bolwerk waar je langs bakens van licht en vuur wordt verrast door internationale theateracts. De theaterwandeling leid je door het historische stadspark. Een prachtige route aangelicht door vuurbomen, vuurkorven, fakkels en nog veel meer. De Grote Kerk is sfeervol verlicht waar je aan kunt schuiven voor een kop soep met boerenbrood. Het hele parcours is één grote beleving voor jong én oud. 

De route eindigt op het Canadaplein, het Festivalhart, waar je terecht kunt voor een glas glühwein. Je vindt er gezellige zithoekjes, sprekers, dichters, muziek en een vuurplaats voor het roosteren van marshmallows. Wonderlicht overvalt je, verwondert je, inspireert je. 

Sophista en Wonderlicht

Wij zijn trots om ons partner te mogen noemen van dit bijzondere event. Door ons te verbinden aan Wonderlicht tonen we ons maatschappelijk betrokken, wat wij als kantoor belangrijk vinden. Naast het maatschappelijke aspect herbergt dit festival ook sociale en culturele aspecten; mensen ontmoeten en Alkmaar op een unieke manier ontdekken. De stad waar wij als organisatie onderdeel van uitmaken. 

Meer informatie over Wonderlicht kunt u hier vinden. 

Wonderlicht Alkmaar 2020.jpg

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10