Verkoop TOP Sierhekwerken te Opmeer

top.jpg De verkoop van TOP Sierhekwerken is begeleid door Sophista. TOP Sierhekwerken is een producent van sierhekwerk in Opmeer.

Verkoop van de onderneming

Onder leiding van de heren Appel en Oud heeft TOP Sierhekwerken zich ontwikkeld tot een stabiel groeiende onderneming met een goede reputatie in de markt. Met productie en verkoop in eigen beheer hebben de ondernemers een goed lopende onderneming neergezet met duidelijke processen. TOP Sierhekwerken is verkocht aan de heer Van Wijngaarden Lindhout, die het succes verder gaat uitbouwen. Hiermee hebben de heren Appel en Oud de mogelijkheid om een nieuwe uitdaging aan te gaan!

Rol Sophista

Sophista begeleidde de eigenaren van TOP Sierhekwerken bij de verkoop van hun onderneming. Onze werkzaamheden bestonden uit het waarderen van de onderneming, het zoeken van een geschikte overnamekandidaat, onderhandelen en vastleggen van gemaakte afspraken en begeleiding bij het opstellen van de overeenkomsten.

Resultaat

Een succesvolle verkoop van TOP Sierhekwerken B.V. aan Van Wijngaarden Lindhout Beheer B.V. en een geleidelijke overdracht van de activiteiten. Ook na de overdracht is er ruimte voor een toekomstige samenwerking tussen koper en verkoper.

TOP Sierhekwerken

TOP Sierhekwerken is een specialist op het gebied van sierhekwerk op maat en levert daarnaast goedkoper standaard sierhekwerk in verschillende uitvoeringen en kleuren. Het succes van de onderneming is gebaseerd op klanttevredenheid en kwaliteit. Door de klant centraal te stellen, goede service te verlenen en de productie in eigen beheer te houden is de onderneming in staat om steeds constante kwaliteit te leveren. Kijk voor meer informatie op www.topsierhek.nl of www.sierhekwerk.nl.


Mei 2016

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10