Verkoop GroenRijk Nieuw-Vennep aan Ranzijn Tuin & Dier

groenrijk.jpg De verkoop van tuincentrum GroenRijk Nieuw-Vennep B.V. aan Ranzijn Tuin & Dier B.V. is begeleid door Sophista.

GroenRijk Nieuw-Vennep

Begin 2016 heeft de verkoop plaatsgevonden van GroenRijk Nieuw-Vennep B.V. Onder leiding van de heren Nieuwenhuis heeft GroenRijk Nieuw-Vennep zich ontwikkeld tot een onderneming van formaat. Het uitgebreide assortiment en gedegen advies maakt GroenRijk Nieuw-Vennep tot een tuincentrum met een goede reputatie in de markt. 

Verkoop onderneming

De heren Nieuwenhuis zijn in gesprek gegaan met Ranzijn, een partij die haar interesse in GroenRijk Nieuw-Vennep al eerder had uitgesproken. Sophista begeleidde de eigenaren van GroenRijk Nieuw-Vennep bij de verkoop van hun onderneming. Onze werkzaamheden bestonden uit het waarderen van de onderneming, onderhandelen en vastleggen van gemaakte afspraken en begeleiding bij het opstellen van de overeenkomsten.

Ranzijn Tuin & Dier

Ranzijn Tuin & dier is een speciaalzaak voor dier, tuin en huis. Door de overname van GroenRijk Nieuw-Vennep is het succesvolle concept verder uitgebreid. Na een verbouwing opende Ranzijn Nieuw-Vennep in maart 2016 haar deuren.

Resultaat

Een succesvolle verkoop van GroenRijk Nieuw-Vennep B.V. aan Ranzijn Tuin & Dier B.V. Na de overdracht is er ruimte voor een toekomstige samenwerking tussen koper en verkoper. De heer Arie Nieuwenhuis is gestart met Nieuwenhuis Buitenleven, specialist in tuinmeubelen, blokhutten, tuinhout, overkappingen en bestratingen (http://www.nieuwenhuisbuitenleven.nl).


December 2015

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10