Verkoop Derco USA Inc. in Newark, Verenigde Staten

Derco De verkoop van de convectieactiviteiten van Derco in de Verenigde Staten is begeleid door Sophista. Derco is producent en confectionair van transportbanden.

Verkoop onderneming

Doel van Derco was een verkoop van de convectieactiviteiten door middel van een Management Buy-Out, waarbij een langdurige samenwerkingsovereenkomst een belangrijk deel uitmaakte van de transactie. De laatste jaren heeft Derco een dusdanige groei doorgemaakt, dat zij haar strategische focus heeft bijgesteld. Om haar succes nog verder uit te bouwen wil de onderneming zich in de toekomst richten op de productie van transportbanden, waardoor de convectieactiviteiten niet meer tot de corebusiness behoren.

Rol Sophista

Sophista begeleidde de eigenaar van Derco, de heer De Ruijter, bij de verkoop van de dochteronderneming in de Verenigde Staten. Onze werkzaamheden bestonden naast de algehele procesbegeleiding uit het zorgdragen voor de waardering, het onderhandelen en vastleggen van gemaakte afspraken en het begeleiden van het opstellen van de overeenkomsten.

Resultaat

Een succesvolle verkoop van de confectieactiviteiten in de Verenigde Staten aan het lokale management en tegelijkertijd een langdurige samenwerking voor de toekomst.

Derco

Derco is producent van transportbanden sinds het midden van de jaren tachtig en behoort tot de top vijf van De producten van Derco worden overal ter wereld en in veel verschillende bedrijfstakken gebruikt. De onderneming beschikt over een ruim assortiment van verschillende types transportbanden en heeft een eigen R&D afdeling die continue mogelijke alternatieven onderzoekt. Daarnaast biedt Derco een trainingsprogramma dat deelnemers alles leert over bandtypes, eigenschappen van de verschillende materialen en welk type band geschikt is voor wat welke toepassingen. Kijk voor meer informatie op www.derco.nl.

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10