Verkoop 11 vestigingen aan Hunkemöller International

lano.jpg Van Keulen Retail exploiteerde al jaar en dag succesvol 11 Hunkemöller vestigingen in de regio Den Haag, Leiden, Haarlem en Duijn- & Bollenstreek. Klantbeleving, service en personeel stonden hierbij centraal en waren de peilers van de goedlopende vestigingen.

Hunkemöller International heeft Van Keulen Retail in 2017 benaderd, omdat zij vanuit een hernieuwde strategie en visie in Nederland de franchise formule wil afbouwen (zie ook: Financieel Dagblad).

Sophista heeft de eigenaar Werner van Keulen begeleid bij de verkoop van zijn vestigingen, waarbij onze werkzaamheden bestonden uit een uitgebreide (waarde)analyse en het gezamenlijk uitzetten van een doelgerichte strategie. Op basis van het gedegen voortraject heeft Sophista Van Keulen Retail bijgestaan tijdens de onderhandelingen, het vastleggen van gemaakte afspraken en het opstellen van de transactiedocumentatie.

De intensieve samenwerking tussen Van Keulen Retail en Sophista heeft geleid tot een succesvolle verkoop aan Hunkemöller International, waarbij naast prijs ook een soepele overgang voor personeel en verhuurders belangrijke punten waren. De handtekeningen werden gezet op 2 januari 2018.

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10