Uittreding aandeelhouder Juwelier van Kampen in Beverwijk

Van Kampen De uittreding van een aandeelhouder van Juwelier van Kampen is begeleid door Sophista. Juwelier van Kampen is een juwelierszaak met een combinatie van een moderne, modieuze collectie en degelijk vakmanschap.

Uittreding aandeelhouder

Voor de uittreding heeft één van de aandeelhouders zijn aandelen overgedragen aan de vennootschap. Juwelier van Kampen is een familiebedrijf, één van beide broers wilde zijn werkzaamheden in de onderneming afbouwen.

Rol Sophista

Sophista begeleidde als procesbegeleider de uittreding van een aandeelhouder. Onze werkzaamheden hielden ondermeer in het waarderen van de onderneming, algehele procesbegeleiding, het opstellen van noodzakelijke overeenkomsten en begeleiding bij de notariële afwikkeling.

Resultaat

Sinds mei 2011 is de heer Van Kampen, na de uittreding van zijn broer, enig aandeelhouder van Juwelier van Kampen.

Juwelier van Kampen in Beverwijk

Juwelier van Kampen B.V. is het oudste juweliershuis in Beverwijk. Het is een juwelierszaak met een combinatie van een moderne, modieuze collectie en degelijk vakmanschap. De winkel beschikt over een afgewogen modern assortiment, samengesteld door enthousiaste vakmensen. De juwelierszaak beschikt over een jarenlange historie, heeft een uitgebreide klantenkring opgebouwd en heeft een uitstekende naamsbekendheid in de regio. Kijk voor meer informatie op www.juweliervankampen.nl

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10