STI Engineering

STI In december 2002 is het bedrijf onderdeel geworden van De Vries Scheepsbouw B.V. Namens de aandeelhouders heeft Sophista de verkoop begeleid.

Verkoop STI Engineering

STI Engineering B.V. is een, sinds de oprichting in 1979, zelfstandig opererend werktuigbouwkundig ingenieursbureau voor ondermeer de scheepvaartsector. STI Engineering heeft één dochterbedrijf, de handelsonderneming STI Industrial Technical Supplies B.V. Beide bedrijven zijn gevestigd in hetzelfde pand aan de Hoefsmid in Heiloo.

Scherpe onderhandelaar

"STI Engineering behoorde toe aan mijn compagnon en mijzelf. Toen hij tegen de 65 liep en wilde stoppen met werken, hebben we besloten het bedrijf te verkopen, en wel zodanig dat ik zelf nog als directeur zou kunnen aanblijven. In het verkoopproces hebben we ons laten bijstaan door Sophista.

We hadden inmiddels zelf al een geïnteresseerde koper gevonden. Sophista heeft een waardebepaling van de onderneming uitgevoerd en heeft ons geadviseerd en bijgestaan gedurende het hele onderhandelingstraject. Op dat proces kijk ik met grote tevredenheid terug. Een bedrijf verkopen is toch een vak apart. Daar ben je zelf niet goed voor opgeleid.

Pieter van den Berg is een charismatisch en scherp onderhandelaar en heeft voor ons het onderste uit de kan weten te halen. Prima!"

J. Steenhoek, Voormalig mede-eigenaar STI Engineering

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10