Participatie in CKK Liberté te Zaandam

CKK De participatie van de heer Van der Mark in CKK Liberté is begeleid door Sophista. CKK Liberté B.V. is een onderneming actief op het gebied van strategisch advies, conceptontwikkeling en implementatie van online én offline communicatie.

Participatie in onderneming

Tot voor kort was de heer Langereis enig aandeelhouder van CKK Liberté B.V. Met de participatie van de heer Van der Mark zag de heer Langereis kansen om de onderneming verder uit te bouwen. 

Rol Sophista

Sophista trad in dit participatie traject op als adviseur van de verkoper. Onze activiteiten bestonden uit een financiële analyse van de onderneming en het uitonderhandelen van de deal. Daarnaast traden wij op als procesbegeleider bij het opstellen van de overeenkomsten en begeleiding bij de notariële afwikkeling.

Resultaat

Sinds september 2011 is de heer Van der Mark toegetreden tot de onderneming.

CKK Liberté B.V. te Zaandam

CKK Liberté B.V. is een onderneming actief op het gebied van strategisch advies, conceptontwikkeling en implementatie van online én offline communicatie. De focus ligt voornamelijk op business to business, maar ook in business to consumer communicatie beschikt CKK Liberté over ruime ervaring. De aanwezige expertise in de onderneming is zeer gevarieerd, van het ontwikkelen van campagnes, online marketing, nieuwsbrieven, drukwerk, actie- en direct marketing tot daadwerkelijk webdesign en sitebouw. Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.ckkliberte.nl.

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10