Management Buy-Out Aannemings- en Hoveniersbedrijf Germieco in Wormerveer

De Management Buy-Out van Germieco is begeleid door Sophista. Germieco is een aannemings- en hoveniersbedrijf in Wormerveer.

Germieco

De Management Buy-Out

De directeur grootaandeelhouder van Germieco, de heer Bakker, had tijdig gewerkt aan zijn bedrijfsopvolging om de continuïteit en verdere bloei van de onderneming te waarborgen. De dagelijkse leiding van de onderneming in Wormerveer was reeds geruime tijd in handen van een betrokken managementteam, bestaande uit de heer Konijn, de heer Bosgoed en mevrouw Derlagen. De wens van de heer Bakker was om de onderneming over te dragen aan het managementteam tegen een prijs die recht deed aan beide partijen, waarbij Germieco als zelfstandige onderneming kon worden voortgezet.

Rol Sophista

Het gehele Management Buy-Out traject, waarbij uiteindelijk de aandelen zijn overgenomen door de heer Konijn en de heer Bosgoed, is uitstekend en succesvol verlopen. Sophista begeleidde het volledige overdrachtsproces. Naast de algehele procesbegeleiding bestonden de werkzaamheden voor de Management Buy-Out uit het opstellen van de waardering, het voeren van besprekingen, het uitwerken van de contracten, alsmede het arrangeren van de overnamefinanciering.

Resultaat

Mede door de inzet van alle partijen, het vertrouwen en wederzijds respect naar elkaar heeft dit geresulteerd in een zorgvuldige overdracht welke naar tevredenheid van alle betrokken personen heeft plaats gevonden. Een vakkundig en ingespeeld team dat de kernwaarden van Germieco nastreeft is klaar voor de toekomst!

Aannemings- en Hoveniersbedrijf Germieco in Wormerveer

Aannemings- en hoveniersbedrijf Germieco is een begrip in Amsterdam, Zaanstad en omstreken. In 1983 is de onderneming door de heer Bakker opgericht en uitgebouwd tot een gerenommeerde en ervaren speler in de branche. De samenstelling van aannemings- en hoveniersbedrijf levert een unieke combinatie van activiteiten op het gebied van de grond-, weg- en waterbouw, speelvoorzieningen, groenaanleg- en groenonderhoudswerkzaamheden. De opdrachtgevers van Germieco variëren van (semi-)overheidsinstellingen tot (bouw)bedrijven, zowel op de zakelijke als de particuliere markt. Een indruk van een aantal uitgevoerde projecten is te vinden op de website van Germieco: www.germieco.nl.

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10