Management Buy-In Verkoop blooming trainingsbureau in Bergen

Blooming (2) De Management Buy-In van blooming trainingsbureau is begeleid door Sophista. blooming trainingsbureau is gevestigd in Bergen.

De Management Buy-In

De laatste jaren heeft blooming hotel en conferentielandgoed een dusdanige groei doorgemaakt, dat Stichting blooming haar strategische focus had bijgesteld. Bij de verkoop van blooming trainingsbureau heeft Stichting blooming nadrukkelijk gekozen voor een nieuwe directeur-aandeelhouder die de bestaande positie wil uitbouwen met behoud van de huidige identiteit. De samenwerking met blooming hotel blijft dan ook voortbestaan.

Rol Sophista

Het gehele Management Buy-In traject, waarbij uiteindelijk de aandelen zijn overgenomen door de heer Zwijnenburg is succesvol verlopen. Sophista begeleidde blooming bij het overdrachtsproces. De werkzaamheden voor de Management Buy-In bestonden uit het opstellen van een waarderings- en informatiememorandum, het zoeken en benaderen van partijen, het voeren van besprekingen en de juridische begeleiding bij het opstellen van de contracten.

blooming

blooming trainingsbureau is ontstaan uit de Volkshogeschool Bergen. blooming trainingsbureau verzorgt trainingen op het gebied van medezeggenschap en pensioen in zicht. Samen met het hotel en conferentielandgoed biedt het trainingsbureau een unieke combinatie van leren en logeren. Kijk voor meer informatie op www.blooming-hotels.com

REFERENTIES

EEN BREED PAKKET AAN OPDRACHTGEVERS

ZOWEL NATIONAAL ALS INTERNATIONAAL

Werken bij Sophista?

 

BEKIJK ONZE VACATURES

Whitepaper

De 5 essentiële verkoopfasen

van uw onderneming

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10