Management Buy-In koop Bandtransport Europe B.V. in Uitgeest

BTE De Management Buy-In is begeleid door Sophista. Bandtransport Europe B.V. te Uitgeest is een confectionair van industriële transport- en procesbanden

Rol Sophista

Sophista heeft de eigenaren van Bandtransport Europe, de heren Jeroen Al en Peter Verheul, begeleid bij de aankoop van de confectieactiviteiten en het onderbrengen van de activiteiten bij de nieuw opgerichte vennootschap Bandtransport Europe B.V. De werkzaamheden bestonden naast de algehele procesbegeleiding uit het onderhandelen en vastleggen van gemaakte afspraken met daarbij het opstellen van de noodzakelijke overeenkomsten. Ook heeft Sophista de financiering geregeld in samenwerking met de opdrachtgever.

Bandtransport Europe B.V.

Bandtransport Europe B.V. is dé confectionair van industriële transport- en procesbanden. Voorheen waren de confectieactiviteiten van Bandtransport Europe bekend onder de naam Fabreeka. Fabreeka is sinds 1917 actief in de markt van transportbanden. De producten worden overal ter wereld en in veel verschillende bedrijfstakken gebruikt. Kijk voor meer informatie op www.bandtransporteurope.nl.

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10