LNC en Braspenning

LNC De Verkoop van LNC B.V. aan Braspenning Sterren Beheer B.V. is begeleid door Sophista fusies & overnames.

LNC en Braspenning

LNC B.V. is een onderneming dat personeel detachereert ten behoeve van de scheepsbouwindustrie. Hierbij is Damen Shiprepair een belangrijke klant. De onderneming heeft zich gespecialiseerd in metaalbewerking en heeft veelal Oost-Europese werknemers in dienst. De ambachtsvaardigheden, die dit specialistische werk met zich mee brengt weet LNC B.V. te vinden. De onderneming is daarmee een belangrijke leverancier van personeel voor scheepsonderhoud in de Amsterdamse haven.

Braspenning Sterren Beheer B.V. is eveneens actief in scheepsonderhoud en is internationaal actief. De onderneming is onder andere gevestigd in Amsterdam en houdt zich met name bezig met stralen, coaten en schilderen van schepen. Met de aankoop van LNC B.V. breidt Braspenning haar activiteiten uit en verstevigt de onderneming haar positie in de markt.

Rol Sophista

Sophista heeft de aandeelhouders bijgestaan gedurende het verkoopproces. Onderdeel van het proces waren onder andere het doen van een waardeanalyse, het beoordelen van biedingingen, voeren van onderhandelingsgesprekken, beoordeling van transactiedocumentatie en verder had Sophista een belangrijke rol in de communicatie tussen de diverse partijen.

Resultaat

Na een uitgebreid onderhandelingsproces tussen de diverse betrokken partijen is er een succesvolle deal ontstaan en is LNC B.V. verkocht aan Braspenning Sterren Beheer B.V. Op 13 april 2017 is de transactie geclosed bij de notaris.

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10