Herstructurering en groeifinanciering ProMobility in Wormerveer

PMB Sophista heeft de herstructurering en groeifinanciering begeleid van Promobility in Wormerveer. ProMobility is een professionele lokale leasemaatschappij.

Promobility

ProMobility is een professionele lokale leasemaatschappij, die individuele, op maat gesneden leaseoplossingen biedt aan bedrijven in het MKB. De belangrijkste doelstelling is tegenwicht te bieden aan de grootschaligheid en de vele standaardoplossingen van de grote spelers op de leasemarkt. Er wordt bewust gekozen voor persoonlijke aandacht, vergaande flexibiliteit en volop service. Kijk voor meer informatie op  www.promobility.nl.

Rol Sophista

Sophista heeft de eigenaren van ProMobility, de heren Dick Dekker en Marc Noyons begeleid bij de herstructurering en groeifinanciering. Dit betekende het zoeken van geschikte private-equity partijen, zorgdragen voor de waarderingen en financiële analyses, onderhandelen met partijen, uitwerken en begeleiden van diverse overeenkomsten, opzetten van de financieringsstructuur en algehele procesbegeleiding.
 

Succesvolle start en doorgroei mede mogelijk gemaakt

“ProMobility – een leasemaatschappij met een bijzondereSuccesvolle start en doorgroei positionering – hebben we een aantal jaar geleden opgericht. Ik zeg met nadruk ‘we’. Sophista heeft ons in het aanlooptraject namelijk heel intensief terzijde gestaan en geadviseerd. Klankborden, finetunen van ons bedrijfsconcept, begrotingen opstellen, zoeken naar partners en kapitaal: Sophista heeft ons nagenoeg overal bij geholpen. Ze zijn bij elk gesprek en elke presentatie aanwezig geweest. Dat heb ik als bijzonder positief ervaren. Bij een start-up moet je als ondernemer op veel zaken letten, en spelen er zoveel financiële, juridische en fiscale aspecten een rol, waar je zelf geen weet van hebt.

Sinds een aantal jaar hebben we een sterke en deskundige investeerder erbij die onze snelle groei verder mogelijk maakt. Ook in dit traject heeft Sophista ons weer volledig begeleid. En met succes!"

D. Dekker, ProMobility

 
 

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10