Familieopvolging Waboplast B.V.

Waboplast tombstone Waboplast B.V. uit Wormer is overgedragen aan de tweede generatie. Sophista begeleidde vader en zoon bij het volledige opvolgingsproces.

Waboplast B.V. is een innovatieve en succesvolle speler in de verwerkende kunststofindustrie. De onderneming verwerkt kunststof tot hoogwaardige halffabrikaten en eindproducten en werkt hierbij nauw samen met haar afnemers. Door een modern machinepark en goed opgeleid personeelsbestand is de onderneming in staat een breed scala aan producten met uiteenlopende specificaties voldoen.

Gedurende het opvolgingsproces is er intensief gewerkt aan de overdracht van vader Ruud Waanders op zoon Richard Waanders. Hierbij zijn alle aspecten, die spelen of kunnen spelen bij een bedrijfsoverdracht aan bod gekomen om zo op financieel, fiscaal en juridisch gebied tot een passend overdrachtsplan te komen. Daarnaast is er ook tijdens het proces bewust rekening gehouden met de emotionele aspecten, die spelen bij opvolging binnen een familie en zijn hier onder andere een aantal interviews aan gewijd. Verder heeft Sophista zorg gedragen voor een passende financiering, die in lijn ligt met de verwachtingen van alle partijen.

In nauwe samenwerking tussen Sophista en de familie is er een succesvolle opvolging gerealiseerd, waarbij vader in januari 2018 met vol vertrouwen het stokje heeft doorgegeven aan zijn zoon.

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10