Aankoop Grand-Café van Ruysdael te Heemskerk

ruysdael.jpg Opnieuw doen de ambitieuze horecaondernemers Michiel Gooijer en Vincent Meurs een overname van een regionale bekende horecagelegenheid.  Sinds 1 juni 2016 maakt Grand-Café van Ruysdael uit Heemskerk onderdeel uit van deze Noord-Hollandse horecagroep van Strandpaviljoen Zeezicht te Castricum aan Zee, Strandpaviljoen De Schelp te Egmond aan Zee en Gasterij Nieuw-Westert te Egmond-Binnen.

 

Strandpaviljoen Zeezicht, Gasterij Nieuw-Westert en Strandpaviljoen De Schelp

De  totale organisatie is in ruim 15 jaar tijd uitgebouwd tot een begrip in de regio door de bovengenoemde ervaren ondernemers. Gasttevredenheid staat hoog in het vaandel. De focus van de verschillende locaties is gericht op het aanbieden van de heerlijkste gerechten, hapjes, warme en koude dranken voor gasten die kwaliteit, persoonlijke service en sfeer weten te waarderen. Van keuken tot inrichting en bediening is men gericht op het overtreffen van de verwachtingen van de gasten, zowel op smaak als op service.

Grand-Café Van Ruysdael

Gezien het feit dat bij de reeds bestaande ondernemingen gezorgd is voor goede en betrokken vestigingsleiders, zochten de eigenaren uitbreiding van hun activiteiten op een goede locatie. Zij kwamen in contact met de eigenaren van Grand Café van Ruysdael, waarna een soepel en vlot overnameproces tot stand kwam. Grand Café Van Ruysdael is een zeer bekende naam in de regio, is uitstekend gesitueerd en draait al een aantal jaren mee in de top100 van de terraslocaties in Nederland. Bovendien heeft Van Ruysdael gelijke hoge kwaliteitsnormen en willen zij een belevenis creëren voor hun gasten, zoals ook de andere locaties dit nastreven.

Sophista en resultaat

Sophista heeft Vincent en Michiel begeleid in het gehele overnametraject. Onze werkzaamheden bestonden uit het opstellen van de initiële waardering, het uitonderhandelen van de deal, het verzorgen van de overnamefinanciering en het uitwerken van de contracten en overeenkomsten. Daarnaast traden wij als procesbegeleider op tijdens het boekenonderzoek en bij het opzetten van de fiscaal-juridische structuur. De overname van Van Ruysdael past perfect binnen de strategie van de groep en is een aanvulling op het bewezen horeca concept van de totale groep. Voor meer informatie over de verschillende locaties zie:


Mei 2016

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10