Aankoop Gasterij Nieuw Westert te Egmond-Binnen

Gasterij De aankoop van Gasterij Nieuw Westert is begeleid door Sophista. Gasterij Nieuw Westert is een restaurant in Egmond-Binnen. 

Aankoop Gasterij Nieuw Westert

De ervaren horecaondernemers Michiel Gooijer en Vincent Meurs zijn de eigenaren van de strandpaviljoens De Schelp in Egmond aan Zee en Zeezicht in Castricum. De paviljoens kennen een lange geschiedenis, zijn door de ondernemers eigentijds en sfeervol ingericht en zijn het hele jaar door geopend. Genieten van de kaart én van het strand gaan hand in hand. Samen met Nick Nota, intern opgeleid tot bedrijfsleider,  zochten zij naar een uitbreiding van de activiteiten op een unieke locatie die goed zou passen in de groei en filosofie van de onderneming. Deze locatie werd gevonden bij het voormalige Restaurant Anno Nu te Egmond-Binnen. Inmiddels heeft de overname van de bedrijfsactiviteiten plaatsgevonden, heeft het restaurant een metamorfose ondergaan en is omgedoopt tot Gasterij Nieuw Westert.

Rol Sophista

Sophista trad in dit overnametraject op als adviseur van de koper voor de drie ondernemers. De transactie werd in een team geleid door managing partner Pieter van den Berg en ondersteunt door André Scheirlinck (financieel) en Paul Bossers (juridisch). “Sophista is verheugd dat ze heeft kunnen bijdragen aan de groeistrategie van de ondernemers, die in de afgelopen jaren de strandpaviljoens tot bekende locaties hebben uitgebreid waarbij kwaliteit, klantbeleving en gastvrijheid centraal staan", zegt Pieter van den Berg van Sophista. Onze werkzaamheden bestonden uit het opstellen van de initiële waardering en investeringsmogelijkheden na overname, het uitonderhandelen van de deal en het uitwerken van de contracten en overeenkomsten. Daarnaast traden wij als procesbegeleider op tijdens de besprekingen en hebben wij zorg gedragen voor het opzetten van de fiscaal-juridische structuur. Voor meer informatie over Gasterij Nieuw Westert zie: https://www.facebook.com/GasterijNieuwWestert.

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10