Team Wessel in actie: Sophista op de Mont Ventoux

1 september was het dan zover. Team Wessel komt na maandenlange voorbereiding in actie om de Mont Ventoux te beklimmen. De dag waar onze medewerkers Maarten van Duijn en Myriam den Blanken maanden naartoe hebben geleefd. Veel trainen, talloze keren het kopje van Bloemendaal fietsen. Een val hier, een schaafwond daar. Zelfs een kapot gebit. De voorbereidingen waren alles behalve makkelijk. Het is ook niet niks. Het beklimmen van de Mont Ventoux is een zware strijd, die symbool staat voor de strijd tegen kanker. Waar deden onze medewerkers het ook alweer voor?

Wessel, het zoontje van één van onze collega's, lijdt aan een vorm van kinderkanker neuroblastoom genaamd. De machteloosheid van dit gegeven ging gepaard met een ongelooflijke strijdlust. Team Wessel heeft/had als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor een nog betere behandeling van kankerpatiënten. Een dag voor het geplande vertrek kregen de ouders van Wessel groen licht: hij mocht mee naar Frankrijk. De aanwezigheid van Wessel zelf op de Mont Ventoux was meer dan bijzonder. Team Wessel was compleet!

Door Team Wessel, bestaande uit familieleden, vrienden en andere collega’s van de ouders van Wessel, is er een bedrag opgehaald van € 70.000 voor het KWF! Dit geld wordt besteed aan onderzoek naar kinderkanker. Wij zijn ontzettend trots op deze buitengewone prestatie van onze medewerkers. Zij kijken terug op een bijzonder mooie ervaring. Het team sponsoren kan de hele maand september nog. Ga snel naar de sponsorpagina!

  SMV  MV2

MV3

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10