Sophista steunt Team Wessel

 

mont ventoux

Sophista fietst de Mont Ventoux voor Team Wessel!

Als kantoor delen wij graag alle ontwikkelingen en heugelijke nieuwsberichten met u. Maar hier vragen wij uw aandacht voor een verdrietig bericht.

Binnen ons nauw samenwerkende team zijn wij diep geraakt door het feit dat Wessel, het zoontje van één van onze medewerkers, getroffen is door een vorm van kinderkanker: neuroblastoom. Wessel is voor ‘Team Wessel’ een grote motivatiebron om de Mont Ventoux fietsend te gaan beklimmen. Collega's, familie en vrienden van de ouders van Wessel fietsen mee in het team. Hiermee wil Team Wessel geld ophalen voor een nog betere behandeling voor kankerpatiënten. Onze medewerkers Maarten van Duijn en Myriam den Blanken, zullen op 1 september aan hun beklimming beginnen.

Onze deelnemers:

MvD Maarten aan het woord: “Toen mijn collega mij vroeg Team Wessel te ondersteunen hoefde ik niet lang na te denken. Na het bericht over de ziekte van Wessel en de zorg die daarmee op de ouders van Wessel afkwam, voelde ik me machteloos. Team Wessel ondersteunen door de fiets weer onder het stof vandaan te halen, is het minste wat ik kan doen. Maar vooral ook geld op halen voor belangrijk onderzoek is waar ik voor ga!”

Myriam aan het woord:MdB  “Mijn collega en ik wisselden elkaar af met zwangerschapsverlof. Een kantooroverleg beginnen we dan ook standaard met het uitwisselen van foto’s van onze kleintjes. Wessel altijd vrolijk en stralend, een ontzettend blij mannetje! En toen hoorden we dat Wessel ziek was. Pas 5 maandjes oud. Neuroblastoom. Dan staat de wereld wel even stil. Als je op zo’n jonge leeftijd deze strijd levert, kan je iedere steun gebruiken. Voor Wessel en natuurlijk ook voor zijn familie fiets ik daarom heel graag mee!”

Wij zijn ontzettend trots op Maarten en Myriam en wensen hen heel veel succes toe in de voorbereidingen naar 1 september!

Steunt u Team Wessel ook?

Sophista steunt Team Wessel. Wilt u ook uw steentje bijdragen en Team Wessel helpen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker? Dat kan! Iedere euro telt. Kijk voor meer informatie op  www.teamwessel.com
 

Klik hier om naar de donatie pagina te gaan

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10