Sophista

Sophista fusies & overnames laat zich het beste kenmerken als een jong, proactief team van professionals die veel waarde hechten aan persoonlijk contact. Daarom is de dienstverlening van het team van specialisten ook georganiseerd rondom een vaste contactpersoon. Daarbij treedt Sophista niet alleen op bij overnames voor aan- of verkopende partijen, maar in passende omstandigheden ook als onpartijdig procesbegeleider ten dienste van alle betrokken partijen of als adviseur bij herstructurering en revitalisering van bedrijven.

Ervaren en deskundig

Het team heeft een onderscheidende visie op de markt en beschikt over een schat aan kennis en ervaring op het gebied van overnames, bedrijfswaardering, bedrijfsfinanciering en juridische en fiscale zaken. Ook is er ruime ervaring met het verwerven van risicodragend kapitaal voor overnames, waarbij Sophista zich kan beroepen op de nauwe samenwerking met een breed netwerk van private equity partijen, investeerders en investeringsmaatschappijen.

Resultaatgericht handelend

Maar zeker niet minder belangrijk is het feit dat de specialisten van Sophista door vaktechniek, detailkennis en betrokkenheid opdrachtgevers gedurende het gehele traject ondersteunen als een ervaren en strategische dealmaker in overnames. Neem contact met ons op voor meer informatie over overnames of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ook bellen naar 072-540 80 10 of e-mailen naar info@sophista.nl. Wij zijn u graag van dienst! 
 

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10