Present Your Startup Alkmaar 2020

In het voorjaar van 2020 komt Present Your Startup naar Alkmaar. Een programma dat investeerders en startups, maar ook publieke organisaties en het bedrijfsleven met elkaar verbindt. Doel is om startende innovatieve ondernemers verder te helpen door de toegang tot kapitaal te verbeteren. 

Startups in Alkmaar en omgeving hebben zich aan kunnen melden tot 1 februari jl. Uit de vele aanmeldingen zijn 35 startups geselecteerd voor de introductiedag die op 13 februari jl. heeft plaatsgevonden. Vervolgens zijn de 15 beste startups geselecteerd die deel mogen nemen aan de Prepare Your Startup Bootcamp. Een 5-daagse academy van 2 t/m 6 maart die uit workshops over businessmodel, pitch training, het financiële landschap, financieel modelleren en juridische training bestaat. 

De tien beste deelnemers mogen pitchen voor een groep investeerders tijdens de halve finale op 20 maart a.s. De aanwezige investeerders bepalen uiteindelijk welke vijf startups mogen pitchen in de finale die plaatsvindt op 14 april a.s. in TAQA Theater De Vest.

Sophista en Present Your Startup

Wij mogen ons partner noemen van dit unieke event en daar zijn we trots op! We treden op als financieel specialist en zijn gedurende de hele Academy betrokken als kennispartner. Op 4 maart a.s. zal de Finance Day bij ons op kantoor plaatsvinden waarin een aantal van onze collega's een actieve rol spelen. We nemen de startups mee in presentaties over het finaniële landschap en zij zullen aan de slag gaan met het bouwen van hun financiële model.

Wij vinden het waardevol om een bijdrage te kunnen leveren aan dit programma en op deze manier startende ondernemers verder te kunnen helpen. Daarnaast heeft dit event een innovatief karakter, een onderwerp die bij ons continu op de agenda staat. 

Meer informatie over Present Your Startup kunt u hier vinden. Kennis maken met de startups kunt u doen via deze pagina.

Partner Present Your Startup
 

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10