Nominatie voor de DCFA Deal of the Year Award 2016

Over het kalenderjaar 2016 wordt voor het derde keer de DCFA Deal of the Year Award uitgereikt aan de mooiste Deal van het Jaar. Sophista is één van de drie genomineerden met de deal van de verkoop van Groenrijk Nieuw Vennep.

Een onafhankelijke en deskundige vak jury zal de genomineerden beoordelen op het multidisciplinaire karakter, creativiteit, deskundigheid en behaalde resultaten. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens op donderdag 19 januari 2017.

Een spannende dag voor Sophista, die donderdagochtend al vroeg begint! Als finalist van de DCFA Deal-of-the-year-Award zullen Pieter van den Berg en Myriam den Blanken namens Sophista samen met het Bestuur van de DCFA en de vakjury de handelsdag op de Beurs openen met een ceremoniële gongslag.


Dutch Corporate Finance Association
De Dutch Corporate Finance Association (DCFA) is een landelijke vereniging voor financiële professionals. De DCFA is met circa 200 individuele leden de grootste vereniging op haar gebied en stelt zich ten doel kennis te delen en een netwerk te creëren voor managers en ondernemers uit de zakelijke financiële sector, met corporate finance en fusies & overnames als specialisme. Zie voor meer informatie: www.dcfa.nl.
 

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10