Hét werkterrein van een Register Valuator

In het MKB is er steeds vaker sprake van situaties waarbij het van groot belang is dat er een onafhankelijke en goed onderbouwde waardering wordt opgesteld. Het bepalen van de economische waarde van ondernemingen speelt een grote rol bij eigendomsoverdrachten van een onderneming, maar ook bij het bepalen van economische schades, bij fiscale kwesties of bij gerechtelijke procedures. Bijvoorbeeld in het kader van de aan- of verkoop van de onderneming, bij familieopvolging, bij geschillen tussen aandeelhouders of bij echtscheidingen.

Daarnaast zien wij in de opgaande lijn van professionalisering dat ondernemers priSophista_111124_0187_web oriteit stellen aan waardecreatie van hun onderneming. Steeds meer ligt de focus op het optimaliseren van toekomstige verdiencapaciteit, financiële rapportages en verwachtingen, gezonde financieringsverhouding en rationele investeringsbeslissingen, die daadwerkelijk economische waarde toevoegen.  

Hèt werkterrein van een Register Valuator!

Sophista heeft gekwalificeerde kennis van business valuation in huis. De Register Valuators van Sophista bieden een kwaliteitsborg bij ondernemingswaardering in uiteenlopende situaties en omstandigheden van de cliënt en zijn onderneming.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met André Scheirlinck via telefoonnummer 072-540 80 10 of via andre.scheirlinck@sophista.nl.


terug naar nieuwsoverzicht

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10