Sophista genomineerd voor de DCFA Deal of the Year Award 2016

Sophista is één van de drie genomineerden voor de DCFA Deal of the Year Award met de succesvolle deal van de verkoop van Groenrijk Nieuw Vennep.

Een onafhankelijke en deskundige vakjury zal de genomineerden beoordelen op het multidisciplinaire karakter, creativiteit, deskundigheid en behaalde resultaten. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op donderdag 19 januari 2017.

Een spannende dag voor Sophista, die donderdagochtend al vroeg begint! Als finalist van de DCFA Deal-of-the-year-Award zullen Pieter van den Berg en Myriam den Blanken namens Sophista samen met het Bestuur van de DCFA en de vakjury de handelsdag op de Beurs openen met een ceremoniële gongslag.

 

* Aanvulling op het bericht: Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de DCFA op 23 januari 2017 is de jaarlijkse Deal of the Year Award toegekend aan BDO Corporate Finance voor haar rol in de verkoop van ITMobile uit Heukelum (Gelderland) aan FleetComplete uit Toronto (Canada). *


Dutch Corporate Finance Association
De Dutch Corporate Finance Association (DCFA) is een landelijke vereniging voor financiële professionals. De DCFA is met circa 200 individuele leden de grootste vereniging op haar gebied en stelt zich ten doel kennis te delen en een netwerk te creëren voor managers en ondernemers uit de zakelijke financiële sector, met corporate finance en fusies & overnames als specialisme. Zie voor meer informatie: www.dcfa.nl.
 

 


terug naar nieuwsoverzicht

REFERENTIES

EEN BREED PAKKET AAN OPDRACHTGEVERS

ZOWEL NATIONAAL ALS INTERNATIONAAL

Werken bij Sophista?

 

BEKIJK ONZE VACATURES

Whitepaper

De 5 essentiële verkoopfasen

van uw onderneming

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10