Jubilarissen 2016

Jubilarissen Sophista Een jubilaris: iemand die zijn of haar jubileum viert. Wie kent de definitie niet?!

Vier medewerkers van Sophista vierden in het afgelopen kwartaal een jubileum: 5, 10 en 12,5 jaar dienstverband. De jubilarissen blikken terug.

 

Miranda Wagemaker

5 jaar in dienst op 1 januari 2016

Miranda Wagemaker | Sophista Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf hoogst verbaasd was dat ik alweer 5 jaar in dienst ben bij Sophista. Wat zijn de jaren voorbij gevlogen! Ik denk dat dit direct ook weer voldoende zegt... Ik heb het naar m'n zin! Qua werkzaamheden heb ik zo veel afwisseling dat ik me niet hoef te vervelen. Er heerst een gemoedelijke sfeer onder de collega’s. Men 'geeft' om elkaar waardoor we een sterk team zijn. Op naar de volgende 5!

 

Wendy Holvast

10 jaar in dienst op 9 januari 2016

Wendy Holvast | Sophista Laatst vroeg iemand aan mij: hoe lang werk je al bij Sophista. '10 jaar alweer' was mijn antwoord. De uitdrukking 'time flies when you’re having fun' is hier wel op zijn plaats. Want de afgelopen 10 jaar zijn echt voorbij gevlogen!

Wat er dan zo leuk is aan het werken bij Sophista? Naast de inhoud van m'n werk is dat zeker de sfeer! Deze is echt heel prettig. Iedereen staat hier altijd voor elkaar klaar. Wat daarnaast heel fijn is dat ik me voortdurend kan blijven ontwikkelen. Voorlopig zijn ze nog niet van mij af!

 

Irma Delfos

10 jaar in dienst op 1 februari 2016

Irma Delfos | Sophista Tien jaar geleden kwam ik in dienst bij Sophista. Het klinkt misschien cliché, maar deze jaren zijn werkelijk voorbij gevolgen!

Met veel plezier ga ik naar mijn werk. Het is en blijft afwisselend met steeds weer nieuwe projecten waar we ons met z'n allen voor in zetten. Collegialiteit, flexibiliteit, aandacht voor het persoonlijke, een kleine opsomming van zaken die zeker aanwezig zijn bij Sophista. Er wordt hard gewerkt, met elkaar, als team. Dat maakt het werken bij Sophista heel prettig!

 

Mari-Elze Boogerd

12,5 jaar in dienst op 1 maart 2016

Mari-Elze Boogerd | Sophista Als schoolverlater kwam ik op 1 september 2003 in dienst bij Sophista als secretaresse. Er lagen mooie uitdagingen die ik met beide handen aan kon pakken. In korte tijd groeide ik door naar de functie van Office Manager. Binnen een dynamische organisatie als Sophista een fantastisch leuke, brede en uitdagende functie. Op alle operationele gebieden werd geschakeld! Een prachtige en leerzame periode waar ik met ontzettend veel plezier en enthousiasme op terugkijk.

Sinds 2014 focus ik mij op marketing & communicatie en automatisering binnen de organisatie. Zeker in de huidige markt gebieden met mooie kansen! Een functie waar de energie vanaf spat... Met veel enthousiasme ga ik voor de toekomst bij en met Sophista!

 

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10