Over Sophista

Sophista is een onafhankelijke organisatie en ervaren speler op het gebied van corporate finance en alle hieruit voortvloeiende vraagstukken. Sinds de oprichting in 2000 is Sophista uitgegroeid tot een dynamische, landelijk opererende corporate finance-organisatie.

Maak kennis met Sophista

Onze consultants zijn specialisten op het gebied van dealmaking, bedrijfswaardering, financiering en business development. En ons team telt daarnaast ook enkele fiscaal-juristen. Dankzij onze ervaring, deskundigheid, betrokkenheid en doelgerichte aanpak kunnen wij steeds optimale oplossingen voor u samenstellen. Op een effectieve manier komen wij tot de juiste combinatie van prijs, voorwaarden en garanties. Of het nu gaat om aankoop, verkoop, opvolging of herstructurering. Wij geloven in een doelgerichte totaalaanpak voor ieder corporate finance vraagstuk, waarbij de ondernemer centraal staat.

Sophista: ‘mannen van praktische wetenschap’

In het Grieks staat ‘sophista’ voor ‘mannen van praktische wetenschap’. Sofisten trokken vroeger - als reizende leraren - van stad tot stad en gaven onderricht in de meest uiteenlopende kunsten en vaardigheden. Het waren geen wijsgeren, maar echte practici. De medewerkers van Sophista herkennen zich hier in. Kennis, kwaliteit en een brede focus zijn essentieel in corporate finance. Maar de praktische vertaalslag naar de ondernemer is het vertrekpunt voor ons handelen.

Corporate finance in optima forma

U bent op zoek naar een deskundig en professioneel adviesbureau op het gebied van corporate finance? Sophista staat u graag met raad en daad terzijde. Op onze website kunt u terecht voor meer informatie, maar u kunt ook direct contact opnemen met een van onze consultants
 

Vacatures

Kijk voor een overzicht van onze vacatures op deze pagina.

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10