Strategische koop

Wilt u met uw onderneming een andere onderneming overnemen? Dan is sprake van een strategische bedrijfsovername. Veelal is de doelstelling van een dergelijke bedrijfsovername de uitbreiding van de eigen activiteiten en daarmee de versterking van de marktpositie of het vereenvoudigen van de bedrijfsprocessen door het creëren van synergie.

De partij voor bedrijfsovername

Van belang is dat er een zogeheten ‘fit’ is tussen uw onderneming en de uiteindelijke propositie. Wij kunnen voor u de juiste partijen in kaart brengen en benaderen en met de beoogde kandidaten in gesprek treden. Vervolgens begeleiden en adviseren wij u in het verdere traject van onderhandelingen en alle andere facetten die bij een bedrijfsovername aan bod komen.

Centrale coördinatie door Sophista

Onze ervaring is dat wanneer één partij de bedrijfsovername coördineert, zo’n proces het meest efficiënt verloopt en de kans van slagen groter is. Wij zijn u graag van dienst! Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ook bellen naar 072 540 80 10 of e-mailen naar info@sophista.nl

REFERENTIES

EEN BREED PAKKET AAN OPDRACHTGEVERS

ZOWEL NATIONAAL ALS INTERNATIONAAL

Werken bij Sophista?

 

BEKIJK ONZE VACATURES

Whitepaper

De 5 essentiële verkoopfasen

van uw onderneming

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10