Eindejaarseminar 2020

Het andere perspectief

Op maandag 7 december a.s. praten wij u, live vanuit Theater De Vest in Alkmaar, graag bij over actuele fiscale zaken. Ook werpen we een blik in de toekomst. Bent u erbij? U kunt ons eindejaarsseminar online bijwonen.

We beginnen om 20:00 uur met de fiscale actualiteiten. Birgitta van Antwerpen, fiscaal adviseur bij Actan adviseurs & accountants, brengt u op de hoogte van het laatste nieuws.

Aansluitend praten we met een aantal ondernemers over de toekomst. Aan COVID-19 ontkomt geen enkele ondernemer, maar hoe denk je de situatie om? Kortom: hoe krijg je het andere perspectief? Tijdens een paneldiscussie onder leiding van Jacqueline Smit praten ondernemers Vincent Meurs, Henriëtte van Beynum, Wouter Zick en Peter Blaauboer over de veranderingen waarmee we te maken hebben. Hoe spelen zij in op de nieuwe werkelijkheid? Hoe kijken zij naar het ondernemerschap van nu? En welke plannen en tips zijn er voor de toekomst?


Voor een frisse blik, een energieke vibe en het andere perspectief volgt u maandag 7 december a.s. vanaf 20:00 uur ons eindejaarsseminar via deze livestream.

 

Programma

20:00 uurWelkom
20:10 uurFiscale actualiteiten
20:30 uurPaneldiscussie
21:15 uurOndernemersreis

 

Deelnemers paneldiscussie

Jacqueline Smit
Jacqueline Smit heeft diverse leiderschapsrollen bekleed in de technologie- en mediaindustrie. Tegenwoordig houdt zij zich bezig met strategische verandervraagstukken en de bijbehorende trainings- en coachings-trajecten voor leiderschapsteams in haar eigen bedrijf RockportInk.


 

Vincent Meurs
Ambitieuze horecaondernemer Vincent Meurs is mede-eigenaar van een Noord-Hollandse horecagroep waaronder Strandpaviljoen Zeezicht in Castricum, Nautilus aan Zee in Egmond aan Zee, Gasterij Nieuw-Westert in Egmond-Binnen en Grand Café Van Ruysdael in Heemskerk. In bijna 20 jaar tijd is de organisatie uitgebouwd tot een begrip in de regio. Gasttevredenheid staat hoog in het vaandel.

 

Henriëtte van Beynum
Henriëtte van Beynum is managing director bij Bedding House. Dit van oorsprong Nederlandse familiebedrijf – dat garant staat voor hoogwaardige, commerciële en duurzame merkcollecties bed- en badtextiel – is in ruim 40 jaar uitgegroeid tot marktleider in de Benelux en wereldwijd in meer dan 20 landen actief.

 

Wouter Zick
Wouter Zick is sinds 1 januari 2017 algemeen directeur en mede-eigenaar van Intertent en Intersettle uit Beverwijk. Intertent is al bijna 30 jaar specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties voor evenementen. Met het merk Intersettle richten zij zich op de meest uiteenlopende toepassingen voor tijdelijke huisvesting. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

 
Peter Blaauboer

Peter Blaauboer is directeur van TAQA Theater De Vest en van de Grote Sint Laurenskerk. Theater De Vest is sinds 1978 hét theater van Alkmaar waar de bezoeker normaliter een breed scala aan voorstellingen uit binnen- en buitenland kan beleven. Door de verschillende multifunctionele zalen en unieke ligging is De Vest een aantrekkelijke accommodatie voor evenementen, congressen, vergaderingen, feesten en recepties. De Grote Sint Laurenskerk is een rijksmonument in het hart van de stad. In de kerk bevindt zich een aantal belangrijke historische kunstschatten en een tweetal bijzondere orgels. Er is een goedgevulde jaarlijkse agenda van exposities, klassieke concerten en andere evenementen. De kerk is ook zeer geschikt voor congressen, huwelijken, recepties, diners en beurzen. 
 

 
 

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10