Disclaimer

Content

Sophista BV
Robijnstraat 20
1812 RB ALKMAAR
T (072) 540 80 10 
F (072) 540 80 20 
E info@sophista.nl
 
KVK 34136166
Sophista is statutair gevestigd in Amsterdam
 

Ontwerp

Engine branding & identity

Techniek

Sigma Solutions BV
 

Disclaimer

Deze site wordt onderhouden door Sophista. Er worden geen enkele garanties gegeven op het goed functioneren van deze site, noch op de informatie of inhoud van deze site. Volledig toegestaan door toepasselijk recht, verwerpt Sophista elke garantie, extern of ingesloten, inclusief maar niet beperkt tot, vooronderstelde garanties van toepasselijkheid voor een bepaald doel.  Sophista is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of beschadigingen, in welke vorm dan ook, die voortkomen uit het gebruik van deze site, inclusief maar niet beperkt tot directe, indirecte, incidentele gebeurtenissen en daaruit volgende beschadigingen.

Copyright

Alle interface content op deze site, zoals tekst, site graphics, logo's, icoontjes, afbeeldingen en animaties, is eigendom van Sophista en beschermd door zowel Nederlands als internationaal copyright. Het is verboden de geplaatste content te reproduceren, wijzigen, verkopen, overdragen, opnieuw publiceren, ten toon spreiden of vertonen.

Disclaimer e-mail

De informatie verzonden in het e-mailbericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/pf verstrekking van deze informatie aan derden is, behoudens voorafgaande schriftelijke toestemming van Sophista niet toegestaan. Sophista staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging vande inhoud van een verzonden e-mailbericht, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Tevens kan Sophista niet garanderen dat een verzonden e-mailbericht wordt overgebracht zonder inbreuk of tussenkomt van onbevoegde derden. Indien het e-mailbericht niet aan u is gericht, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mailbericht te retourneren aan de verzender en het origineel en eventuele kopie te verwijderen en te vernietigen.

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10