Risicodragend kapitaal

Een belangrijk element bij financiering is dat wij vaak te maken hebben met complexe financieringsvraagstukken waarin een bancaire instelling door de huidige economische omstandigheden niet wil investeren. We hebben de laatste jaren daarom een netwerk van alternatieve financiers opgebouwd, bestaande uit participatiemaatschappijen en informal investors die bereid zijn om te investeren.

Alternatieve financieringsvormen

Deze alternatieve vormen van financiering zijn met name interessant in geval van bijvoorbeeld een startende onderneming of een snel groeiende onderneming. Participatiemaatschappijen en informal investors zijn namelijk bereid te investeren in proposities met een relatief hoger risico. Hier staat wel tegenover dat deze vorm van financiering vaak duurder is voor de ondernemer.

Begeleiding financieringstraject

We begeleiden ondernemers in het volledige financieringstraject, van het bepalen van het te investeren bedrag, risico analyses, exploitatiecycli, zekerheidsstellingen, bedrijfswaarderingen tot de definitieve financieringsaanvraag bij de meest geschikte vermogensverstrekker die zou kunnen investeren. Voor meer informatie kunt u bellen naar 072 540 80 10 of e-mailen naar info@sophista.nl.

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10