Financiering

Financieringsvraagstukken vloeien veelal voort uit de begeleiding van een aankoop. Maar het kan ook gaan om herfinanciering van bestaande activiteiten of het verwerven van werkkapitaal om te kunnen investeren in groei. Sophista heeft veel ervaring op al deze terreinen. Sophista is zelf geen kapitaalverstrekker en kan zich daarom als onafhankelijke partij volledig inzetten voor uw belangen.

Ruimte voor ondernemen

Uw toekomstige plannen met effecten op investeringen, liquiditeit, resultaten en vermogensposities rekenen we door. Het in kaart brengen van de toekomstige kasstromen en de daarmee samenhangende financieringsbehoefte is van belang. Deze presenteren we, goed onderbouwd, aan vermogensverschaffers. We stellen alles in het werk om voor u de beste condities te verkrijgen. Uiteraard wel zodanig dat u kunt blijven ondernemen en niet alleen hoeft af te lossen.

Méér weten over financiering?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ook bellen naar 072 540 80 10 of e-mailen naar info@sophista.nl. Wij zijn u graag van dienst! 

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10