Register Valuator

Sophista_111124_0187_webAndré Scheirlinck heeft zich bij Sophista gespecialiseerd in Business Valuation. Hij heeft de opleiding Business Valution aan de RSM Erasmus University met succes afgerond en staat ingeschreven als Register Valuator bij de SWBO (Stichting Waarderingsonderzoek ten behoeve van Bedrijf en Onderneming). Ook is hij aangesloten bij het NIRV (Nederlands Instituut voor Register Valuators).

Wat doet een Register Valuator? 

Een Register Valuator is een financieel specialist met een grondige kennis en expertise op het gebied van waardebepaling (business valuation). Vanuit een grondige kennis van de waarde van een onderneming, kan een Register Valuator een essentiële bijdrage leveren in fusies, overnames of verkoop van bedrijven. In omvangrijke en complexe transacties werkt hij als waarderingsspecialist effectief samen met overige specialisten in het transactieteam. 
 
In Mid-Market transacties treedt hij vaak op als sparring partner voor zijn opdrachtgever, als belangenbehartiger tijdens de onderhandelingen en als transactieregisseur die weet wanneer hij overige specialisten moet inschakelen om in bepaalde fase van de transactie een rol te spelen op bijvoorbeeld fiscaal en juridisch gebied. Naast de transactiegerichte activiteiten als hierboven omschreven is de Register Valuator ook veelvuldig actief op het gebied van bedrijfsfinanciering, value based management, (des-)investeringsvraagstukken en andere aspecten van Corporate Finance. (Bron: NIRV)

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10